December, 2016

29.12.2016

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru  ocuparea funcției contractuale vacante de Inspector de specialitate Compartiment  Investiții.

Anunt concurs aici

28.12.2016

D.S.P.S.A. aduce la cunostinta operatorilor economici care au depus oferte pentru atribuirea contractului –  ,,Motocositoaredesemnarea castigatorului . Vizualizeaza/descarca (aici)

23.12.2016

Invitatie de participare privind depunerea de oferte pentru atribuirea contractului de furnizare avand ca obiect „Motocositoare” prin cumparare directa.
Invitatia de participare si anexele se pot vizualiza/descarca (aici);

Fisa tehnica se poate vizualiza/descarca (aici).

Formularele se pot vizualiza/descarca (aici)
Fisa tehnica se poate obtine  gratuit de la sediul D.S.P.S.A. Botoşani  -  biroul achiziţii publice;

23.12.2016

Anunt de atribuire pentru ,,Servicii pentru caini fara stapan de pe teritoriul municipiului Botosani.” se poate descarca/vizualiza  (aici)

23.12.2016

Invitatie de participare privind depunerea de oferte pentru atribuirea contractului de furnizare avand ca obiect

D.S.P.S.A. aduce la cunostinta operatorilor economici care au depus oferte pentru „Tiparire si distribuire materiale informative” prin cumparare directa din catalogul electronic vizualiza/descarca (aici);

21.12.2016

Invitatie de participare privind depunerea de oferte pentru atribuirea contractului de furnizare avand ca obiect „Tiparire si distribuire materiale informative” prin cumparare directa din catalogul electronic
Invitatia de participare si anexele se pot vizualiza/descarca (aici);

Caietul de sarcini se poate vizualiza/descarca (aici).

Formularele se pot vizualiza/descarca (aici)
Caietul de sarcini se poate obtine  gratuit de la sediul D.S.P.S.A. Botoşani  -  biroul achiziţii publice;

19.12.2016

D.S.P.S.A. aduce la cunostinta operatorilor economici care au depus oferte pentru atribuirea contractului – ,, cumparare directa” din catalogul electronic: „Reparat pompe fantani arteziene 2” desemnarea castigatorului . Vizualizeaza/descarca (aici)

19.12.2016

D.S.P.S.A. aduce la cunostinta operatorilor economici care au depus oferte pentru atribuirea contractului – ,, cumparare directa” din catalogul electronic: „Servicii medicale de medicina muncii – partea a-II-a” desemnarea castigatorului . Vizualizeaza/descarca (aici)

16.12.2016

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor contractuale vacante dupa cum urmeaza:
1. Inspector de specialitate Birou Resurse umane – 1 post
2. Inspector de specialitate Serviciul Financiar – Contabilitate – 1 post.

Anunt concurs aici

16.12.2016

Invitatie de participare privind depunerea de oferte pentru atribuirea contractului de servicii avand ca obiect „achizitia directa din catalogul electronic”: „Servicii pentru cainii fara stapan de pe teritoriul municipiului Botosani”. Invitatia de participare, formularele si caietul de sarcini/fisa tehnica se pot vizualiza/descarca (invitatie participare aici, formularele aici, caietul de sarcini aici).

14.12.2016

D.S.P.S.A. aduce la cunostinta operatorilor economici care au depus oferte pentru atribuirea contractului de furnizare – ,, Corpuri de iluminat cu led” hotararea cu privire la desemnarea castigatorului. Vizualizeaza/descarca (aici).

13.12.2016

Invitatie de participare privind depunerea de oferte pentru atribuirea  contractului avand ca obiect „achizitia directa din catalogul electronic”:  „Reparat pompe fantani arteziene”. Invitatia de participare, formularele si
constatarile defectiunilor se pot vizualiza/descarca (invitatie participare  aici, formularele aici, si fisa tehnica/constatari aici).

12.12.2016

Invitatie de participare privind depunerea de oferte pentru atribuirea contractului de servicii avand ca obiect „achizitia directa din catalogul electronic”: „ Servicii medicale de medicina muncii – partea a II-a”.

Invitatia de participare, formularele caietul de sarcini si centralizatorul de analize se pot vizualiza/descarca:

Invitatia de participare se poate vizualiza/descarca (aici);

Formularele se pot vizualiza/descarca (aici);

Formularul de oferta se poate vizualiza/descarca (aici),

Caietul de sarcini se poate vizualiza/descarca (aici);

Centralizatorul de  analize se poate vizualiza/descarca (aici);
Documentele se pot obtine si gratuit de la sediul D.S.P.S.A. Botoşani  -  biroul achiziţii publice;

07.12.2016

Invitatie de participare privind depunerea de oferte pentru atribuirea contractului de furnizare avand ca obiect „achizitia directa din catalogul electronic”: „ Corpuri de iluminat cu led”.

Invitatia de participare, formularele si fisele tehnice se pot vizualiza/descarca:

Invitatia de participare se poate vizualiza/descarca (aici);

Formularele se pot vizualiza/descarca (aici);

Fisele tehnice se pot vizualiza/descarca (aici);
Documentele se pot obtine si gratuit de la sediul D.S.P.S.A. Botoşani  -  biroul achiziţii publice;

07.12.2016

D.S.P.S.A. aduce la cunostinta operatorilor economici care au depus oferte pentru atribuirea contractului – ,,Reparatii autovehicule
– achizitie piese si montaj”
hotararea cu privire la desemnarea castigatorului. Vizualizeaza/descarca (aici)

Cautare

Calendar

December 2016
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031